Hør min første podcastepisode:

Christin Kalve

Min historie

Ta kontakt

Min historie

Kort versjonen: 

Jeg er en stolt og aktiv mor til 3, farmor til en liten prinsesse som heter Felicia. En lidenskapelig KVINNE som elsker å spre trening og livsglede gjennom jobben min som Trening- og livsstilscoach. Jeg er en løve og en fighter med stå på vilje. Grûnder og eier av Sport-Treff As og Add on Fitness. En drømmer som TROR på at ALT er mulig.

Jeg brenner for å få hjelpe «KVINNER» i alle aldre som ønsker å aktivere og optimalisere sin livskvalitet, og som nå har bestemt seg  or å leve ut sitt POTENSIALE nå i del 2 av livet sitt!

Min STYRKE er min ENERGI og LIVSERFARING  med KUNNSKAP og evne til å se hvert enkelt individ.

 Langversjonen: 

Jeg er født på Stord, eldste datter i en gruppe på 3, og vokste opp i trygge omgivelser på « sommerøya « Stord. 

Skolen var utfordrende for meg. Jeg hadde konsentrasjon, lese og skrive vansker. Jeg var en rødtopp med fregner og «tenna på tørk» og med etternavnet KALVE fikk jeg ofte høre ting som ikke alltid var lett å ta inn.

Jeg hadde mye energi  og problem med å konsentrere meg, uten å forstå! Det eneste JEG mestret godt var i følgende fag: gym, språk, heimkunnskap og kunst.

Jeg var bare 19 år da jeg flyttet til Tyskland, hvor jeg startet min karriere og tok utdanning som instruktør og ble leder av et treningssenter i Bonn! 

ANGST -LYKKEPILLER & ADHD

Jeg har alltid hørt at jeg har så mye energi! I min ungdom og i voksen alder gikk jeg igjennom noen traumatiske hendelser! Da jeg fikk mot nok til å søke hjelp, gav legen meg lykkepiller! Dette var overhodet ikke rett for meg, så jeg byttet lege, ble utredet profesjonelt  og fikk diagnose ADHD.

Det ble noen tøffe år med testing av både conserta og ritalin, som ikke var noe for meg. Jeg hadde flere angstanfall! Regelmessig & variert trening med et balansert og sunt kosthold ble min beste MEDISIN!

Ja, jeg har vært der…jeg er bare et menneske jeg også..

Lange arbeidsdager, kort lunte, lite søvn, stresset, trøtt, urolig, dårlig samvittighet, mangel på fremtiden, noen «stress» kilo for mye og alltid var det en “ny” start hver eneste mandag!

Jeg hadde en utfordrende periode med både spiseforstyrrelse og angst i slutten av ungdomstiden og enda mer angst tidlig i 30 årene!

Utad virket jeg glad, sterk og relativt suksessfull, men tro meg at inni meg var det ofte kaotisk med 1000-vis av baller i luften, destruktive tanker krydret med mye angst i mange år.

Høres dette kjent ut også for deg? Hvis det gjør det, vit at du ikke er alene.

EN DRØM I OPPFYLLELSE 

I 1995 flyttet jeg tilbake til Norge og startet mitt eget treningssenter Sport-Treff Helse & Spa Club. Ingen av de lokale bankene hadde troen på meg, så min kjære pappa lånte meg 600.000 privat. Sammen ble drømmen satt i live og jeg har laget min egen arbeidsplass.

Jeg har nå undervist 1000-vis av gruppetimer og arrangert over 30 trening & livsstilsreiser, som er min store lidenskap!

Det er en sann GLEDE for å få inspirere og hjelpe 1000-vis av KVINNER med fokus på gode opplevelser, bedre hverdager, sterkere helse og mer livsglede.

Min livserfaring er virkelig blitt min styrke, for det å gå nesten konkurs 2 ganger, timevis med daglig trening, stress og uro, alt dette som aldri gav meg den indre ro, eller de resultatene jeg var ute etter, har gitt meg oppskriften på det å skape hverdags magi og det å aktivere og optimalisere livskvaliteten  min nå. 

Dette vil jeg gjerne dele med deg!

 

Jeg er langt i fra perfekt, jeg er bare et menneske

Jeg er høysensitiv og føler energier veldig lett. Jeg føler ofte på det samme som deg. Tidspress, og det å ikke strekke til. Så JA jeg vet hvordan det føles.

Jeg er nå 51 +, og er det en ting JEG har lært, så er det at du kan IKKE vente på det riktige tidspunktet, eller at motivasjonen SKAL komme snikende.

Du KAN nå  bestemme deg, finne ditt HVORFOR og «din grunn». Lage DIN plan, forplikte deg, få støtte og be om hjelp på veien! Det viktigste er å tillate DEG selv å være menneskelig i hele prosessen.

En ny hverdag med mer indre ro & balanse

De siste 10 år har vert en MAGISK reise hvor jeg har jobbet mye med mitt indre. I det daglige trener jeg mye mindre enn tidligere, men smartere og med mye  BEDRE resultater. Jeg har endret  mye i kosten, kuttet hvete, sukker og spiser mye mer plantebasert mat. Jeg booster immunsystemet med omega 3 olje, gode vitaminer og mineraler.

For på lik linje som jeg har gitt bilen min  rett drivstoff, passer jeg på at både hjerne og kroppen får rett drivstoff, det er tross alt der sjelen min bor .

Søvnen er god, fordøyelsen er super bra, huden er bedre, energinivået er fortsatt høgt men balansert.

Jeg er TAKKNEMMELIG for en sterk og bevegelig kropp. Jeg stresser mye mindre og har klart å arbeide med gode vaner og rutiner som gjør i hverdagen er fargerike og gode.

DRØMME JOBBEN NR 1 kom til meg i i 2013  da  jeg hadde min første trening- og livsstilsreise for Jomfrureiser. Med hånden på hjertet kan jeg si at dette er min DRØMMEJOBB, hvor hele VERDEN er min arbeidsplass, får inspirerende KVINNER til å aktivere og optimalisere sin livskvalitet i magiske omgivelser!

Det beste av alt i livet mitt nå er å kjenne på mye mer indre ro, mer glede og tid til familie, venner og min kjære samboer!

Vil du la meg hjelpe deg med å optimalisere og aktivere din livskvalitet?

Frister det å være med i min portal Sterke Kvinner, eller hva med å være med på en trening- og livsstilsreise for kun kvinner?