FETTSYREBALANSEN DIN ER VIKTIG FOR EN BALANSERT HELSE

 

Har du  testet din FETTSYRE BALANSE?

Feil fettsyre sammensetning kan være årsaken til mange fysiske og psykiske plager.

En måte å teste dette på, som jeg selv har gjort, er ved en enkel, men veldig viktig tørrblodtest.  

Når du bestiller kittet får du først din første test, og test nr 2 sendes deg etter 5 mnd.

Et lite stikk i fingeren, blod dryppes på et papir, en sender testen til et uavhengig laboratorie som analyserer testen og svaret foreligger på nettet etter 10-14 dager.

Alle vet i dag at fettsyrer, og blant annet Omega 3, er nødvendig for god helse. Men de fleste er ikke klar over at man har mange forskjellige typer fettsyrer. Hvilken fettsyre vi trenger er helt individuelt.

Selv Omega 3, består av flere typer fettsyrer, som vi samlet kaller Omega 3.

Vi kan gjøre store magiske  forbedringer i helsen vår, ved å gi kroppen nøyaktig det den trenger.

Denne UNKE ANALYSEN måler 11 fettsyrer som utgjør mer enn 99 % av dine totale fettsyrer i kroppen.

Ut fra testresultatene får man en bedre forståelse av egen helse i forhold til sammensetningen av kroppens fettsyrer.  

Testen og det unike 6 måneders helse programmet anbefales spesielt til de som sliter med å gå ned i vekt, har kroniske betennelser eller andre psykiske plager.

TA VALGET TIL BEDRE HELSE OG BESTILL DITT TEST KITT I DAG

Testen utføres enkelt hjemme og denne unike testen  måler:

Omega-6/3-forholdet

Som gir en indikasjon på betennelsesnivået i kroppen. Et høyt omega-6/3-forhold kan være ugunstig i forhold til flere betennelsesproblemer inkludert reumatiske lidelser. Testene viser at dagens kosthold inneholder altfor mye omega 6 i forhold til omega 3. Derfor vil de fleste av oss ha for høyt omega 6. Noe som er ugunstig i forhold til bla hjerte og kar lidelser.

 

Omega-3-Indeks

Måler nivået av de marine omega-3 fettsyrene EPA og DHA. De marine Omega-3 fettsyrene målt som omega-3-indeksen – er spesielt viktige i forhold til hjerte- og kar samt hjernens funksjon. Flere studier bekrefter en positiv relasjon på hjerte-kar lidelser ved en omega-3-indeks over 8%. Testen viser hvor du ligger i forhold til anbefalte verdier.

 

Industriell transfett andel

Et høy andel industrielle fettsyrer i kroppen er forbundet med negative helseeffekter. Dette er ”fremmedelementer” i kroppen som blant annet medfører en økning av oksidativt stress som er skadelig for vev. Vanlige kilder for industrielt fremstilte transfettsyrer er kjeks, brød og kaker, kjøttprodukter, enkelte posesupper og enkelte snacksprodukter. Produkter unngår ofte i innholdsfortegnelsen å bruke ordet ”transfett”, men bruker heller en finere omskrivning, for eksempel ”delvis herdete planteoljer”. Gatekjøkken- og kioskmat er også en betydelig kilde til transfettsyrer som klart gir en dårligere helse. Forskning viser at industrielle transfettsyrer i Vest-Europa kan overstiger 0,9 % av de totale fettsyrene. Tilsvarende målinger i USA viser nivåer rundt 1,8 % . Vi anbefaler verdier under 0,5.
 

Fleksibilitet i cellemembranen

Fettsyrene danner i cellemembranen et lipid dobbellag som stabiliserer membranstrukturen samtidig som den bestemmer «mykheten» i cellemembranen. Et balansert forhold mellom mettede og flerumettede fettsyrer bidrar til ønsket fleksibilitet i cellemembranen. Noe som gir bedre cellekommunikasjon og god helse

 

11 fettsyrer

Der du ser dine verdier sammenlignet med hva som er optimalt for god helse.

 

PREMIERE-TILBUD

kr 3 146,00 kr 1 495,00 (SPAR 52 %)

+ ABONNEMENT 6 MÅNEDER

BalanceOil 1 stk. /måned

Månedsavgift: kr 399 kr 289

Bestill i dag

Balanseolje inkludert test

Få unik innsikt i kroppens Omega 6:3-balanse, og se individuelle “Før- og etter-”resultater fra BalanceTest, deretter bruker du Zinzino BalanceOil, en premium blanding som inneholder naturlig fiskeolje, høyt innhold av Omega 3 (EPA + DHA), olivenpolyfenoler og vitamin D3 for å beskytte cellene mot rustting (oksidering), og justere kroppens Omega 6:3-balanse.

Støtter normale hjernefunksjoner, hjertefunksjoner og immunsystem.

Første test sendes med din første bestilling. Andre test leveres automatisk etter 120 dager.